Desert Zebra

Categorie Prajituri de Sarbatoare
Tip prajitura Alte prajituri
Dificultate
Timp 30 min

Ingrediente

  • 1 lingurite      Bicarbonat de sodiu
  • 5 linguri      cacao
  • 5 lingurite      Esente (de rom, vanilie, lamaie, portocale...)
  • 300 grame      faina
  • 250 ml      lapte
  • 100 grame      margarina Unirea Original
  • 4 buc      oua
  • 1 pachet      praf de copt
  • 4 linguri      ulei
  • 200 grame      zahar pudra
  • 1 pliculet      zahar vanilat

Mod de preparare

1. Bateti albusurile spuma, apoi frecati margarina cu zaharul,adaugati pe rand galbenusurile si amestecati pana devine spumoasa compozitia. Adaugati mirodeniile si laptele. Puneti albusurile batute spuma,amestecati bine, bine si la sfarsit adaugati faina in ploaie.

2. Impartiti compozitia in 2,una ramane alba si in cealalta puneti cacao. Puneti in tava putina compozitie alba, la sfarsit puneti compozitia neagra si faceti desen zig zag cu coada unei furculite.

3. O puneti la cuptor pentru 30-40 minute.


Retete similare