Dobos

Categorie Prajituri simple
Tip prajitura Prajituri cu creme
Dificultate
Timp min

Ingrediente

  • 1 pachet      praf de copt
  • 250 grame      zahar tos
  • 6 buc      oua
  • 300 ml      lapte
  • 650 grame      faina
  • 600 grame      margarina Unirea Original

Mod de preparare

1. 6 Foi: 3 oua, 200 g margarina Unirea, 300 ml lapte, 500 faina, un plic praf de copt. Se ameste toate la un loc si se fac 6 foi care se coc pe dosul tavii la foc potrivit.

2. Crema: 400 g margarina Unirea, 3 galbenusuri de ou, 150 faina, cacao, 250 g zahar.

3. Galbenusurile, faina si laptele se fierb pe foc. Margarina se freaca cu zaharul iar cand s-a racit se amesteca la un loc. Crema astfel obtinuta se intinde intre foi.


Retete similare