Eclere

Categorie Prajituri de Sarbatoare
Tip prajitura Prajituri cu creme
Dificultate
Timp min

Ingrediente

  • 1cana ml      ulei
  • 50 grame      cacao
  • 10linguri grame      zahar tos
  • 7buc buc      oua
  • 1l ml      lapte
  • 2cani grame      faina
  • 500 grame      margarina Unirea Original

Mod de preparare

1. Eclere 2cani apa,1cana ulei,1lingurita sare se pun la fiert.cand clocotesc se adauga 2 cani faina mestecandu-se continu pana ce se incirporeaza toata faina.Se lasa la rece dupa care se adauga pa rand,unul cate unul 7 oua.

2. Crema 1l lapte se pune pe foc cu 10 linguri zahar.Separat se topeste 1 pachet margarina Unirea la care se adauga 10 linguri faina.Dupa ce se incorporeaza faina se pune laptele cate pitin si se mesteca continuu.se pune esenta de lamaie sau vanilie.

3. Glazura 125g de margarina ,4linguri zahar si 4 linguri cacao se pun pe foc si se amesteca pana se ingroasa.se glazureaza eclerele dupa ce se umplu.


Retete similare