Felie pinguin

Categorie Prajituri rapide
Tip prajitura Prajituri cu creme
Dificultate
Timp 30 min

Ingrediente

  • 50 ml      Frisca
  • 350 grame      ciocolata
  • 30 grame      cacao
  • 1 pachet      praf de copt
  • 6 buc      oua
  • 30 ml      lapte
  • 160 grame      faina
  • 100 grame      margarina Unirea Original

Mod de preparare

1. Galbenusu il separam de albus. Albusul si jumatate din zahar le batem spuma, galbenusul zaharul ramas si apa le amestecama pana se face crema, adaugam albusul, faina si cacao. Il punem la cuptor la 190 grade 15-20 minute.

2. Piscotul racit il taiem in doua. Fierbem 1/2 lapte cu jelatina dupa cum scrie pe plic. Pentru glazura amestecam laptele margarina si ciocolata pe foc pana se ingroasa dupa care il luam de pe foc. Gelatina o adaugam la laptele ramas. Frica o batem spuma si ii adaugam jelatina cu lapte amestecam putin.

3. Pe prima parte a piscotului punem jumatate din crema si trei sferturi din glazura punem peste ele si cealalta jumatate dupa care punem piscotul. Punem restul de glazura il punem la frigider dupa care se poate servi. Pofta buna!


Retete similare