Figaro

Categorie Prajituri simple
Tip prajitura Alte prajituri
Dificultate
Timp 60 min

Ingrediente

  • 400 grame      gem
  • 1 cana      nuca
  • 1 pachet      praf de copt
  • 300 grame      zahar tos
  • 5 buc      oua
  • 2 cana      faina
  • 250 grame      margarina Unirea Original

Mod de preparare

1. Galbenusurile se freaca cu zaharul tos, se pune margarina si praful de copt stins, se amesteca totul si se pune faina cat cuprinde pentru a iesi 2 foi de intins.

2. Se unge tava de aragaz in care se va pune prima foaie ce urmeaza a fi data cu gem, peste prima foaie cu gem se va pune a doua foaie.

3. Albusurile se bat spuma cu 150 grame zahar si se pune o cana de nuci macinate, acest ultim amestec se pune peste cea de a doua foaie. Se pune la cuptor timp de 30 de minute.


Retete similare