Flori de mar

Categorie Prajituri simple
Tip prajitura Alte prajituri
Dificultate
Timp min

Ingrediente

  • 150 grame      zahar pudra
  • Lamai      fructe
  • 300 grame      zahar tos
  • 9 buc      oua
  • 250 grame      margarina Unirea Original

Mod de preparare

1. Blat: 6 oua, 150 g zahar, coaja rasa de la lamaie, 3 plicuri budinca vanilie. Se separa ouale, albusurile se bat spuma, se adauga coaja rasa de lamaie, sare si galbenusurile frecate cu praful celor 3 plicuri de budinca. Se pun in tava si se baga la cuptor 15 minute.

2. Crema: 1 plic budinca vanilie, 1 pachet margarina Unirea, 150 g zahar pudra. Crema se realizeaza dintr-o margarina Unirea frecata cu mixerul si treptat zahar si budinca (facuta cu lapte). Peste blatul copt se pune crema

3. Glazura: 3 oua, 150 g zahar, ciocolata neagra. Se bat albusurile spuma pe baie de abur cu zahar si se rade ciocolata neagra. Se pune peste crema. Se serveste dupa ce se lasa la rece o ora.


Retete similare