Floricele vesele

Categorie Prajituri simple
Tip prajitura Fursecuri, cornulete
Dificultate
Timp 75 min

Ingrediente

  • 75 grame      zahar pudra
  • 300 grame      rahat
  • 2 pliculet      zahar vanilat
  • 2 buc      oua
  • 125 grame      faina
  • 75 grame      margarina Unirea Original

Mod de preparare

1. Se mixeaza margarina Unirea original cu zaharul pudra pana cand avem o compozitie pufoasa; adaugam pe rand cate 1galbenus (albusurile le dam deoparte!); apoi treptat punem din cantitatea de faina pana cand obtinem un aluat omogen. Invelim aluatul obtinut in folie alimentara si lasam la rece cel putin o ora.

2. Intindem o foaie si decupam cu forma floricele; ungem cu ou batut si asezam bucatele de rahat (rosu, de preferinta!)

3. Dam la copt, la foc potrivit. Pudram, dupa preferinta cu zahar pudra vanilat! Sfat: din margarina Unirea pentru creme, zahar pudra si cacao putem face o crema si lipi floricelele doua cate doua.


Retete similare