Fursecuri cu crema de ciocolata

Categorie Prajituri rapide
Tip prajitura Fursecuri, cornulete
Dificultate
Timp 30 min

Ingrediente

  • 1 lingurite      Esente (de rom, vanilie, lamaie, portocale...)
  • 3 ceasca      ulei
  • 100 grame      ciocolata
  • 2 lingurite      cacao
  • 1 pachet      praf de copt
  • 3 ceasca      zahar tos
  • 3 buc      oua
  • 500 ml      lapte
  • 3 ceasca      faina
  • 250 grame      margarina Unirea Original

Mod de preparare

1. Zaharul se amesteca cu cele 3 oua se bat cu mixerul timp de cateva minute apoi se adaua uleiul si se mai bat cateva minute. Adaugam faina amestecata cu praful de copt, totul se ameteca cu o lingura de lemn, la urma adaugam esenta de portocale .

2. Scot din cuptor si se scot imediat din tava ca daca se racesc devin tari si se farama. Se lasa sa se raceasca si apoi se umplu cu crema. Crema: 500 grame lapte, 2 oua, 7 linguri faina, 7 linguri de zahar, un pachet margarina Unirea 250 grame, un pliculet zahr vanilat, 50 grame cacao, 100 grame ciocolata si un pic de margarina Unirea pentru glazura.

3. Batem cele doua oua cu zahaul apoi adaugam faina si laptele cacaoa si dam la foc mic amestecand continuu sa nu se lipeasca este gata cand devine ca o ciulama. Lasam sa se raceasca dupa care punem pachetul de margarina si pliculetul de zahar vanilat.


Retete similare