Fursecuri cu nuca

Categorie Prajituri simple
Tip prajitura Fursecuri, cornulete
Dificultate
Timp 120 min

Ingrediente

  • 8 ml      Esente (de rom, vanilie, lamaie, portocale...)
  • 200 grame      nuca
  • 20 grame      zahar vanilat
  • 200 grame      zahar tos
  • 4 buc      oua
  • 300 grame      faina
  • 250 grame      margarina Unirea Original

Mod de preparare

1. Ingrediente: 300 g faina, 200 g zahar, 200 g nuci macinate, 4 oua, 250 g margari, esenta de vanilie, bobite de struguri(eu am avut din compot), 1 zahar vanilat.

2. Mod de preparare: Mixam margarina cu zaharul tos, vanilat, esenta de vanilie, adaugam oualele, nuca macinata , iar la sfarsit faina. Aluatul obtinut se da la rece pentru o ora. Intindem pe masa de lucru foaia de aluat si decupam cerculete mai mari. Cercul se impatureste in doua , apoi strang usor cele doua capete si formam floarea.

3. Le punem apoi in tava tapetata cu hartie de copt si le dam la cuptor pentru 15 - 20 minute. Cand sunt gata se pune pe mijloc o bobita de strugure iar deasupra presuram zahar pudra. Pofta buna!


Retete similare