Fursecuri cu nuci

Categorie Prajituri simple
Tip prajitura Fursecuri, cornulete
Dificultate
Timp 25 min

Ingrediente

  • 5 ml      Esente (de rom, vanilie, lamaie, portocale...)
  • 100 grame      zahar pudra
  • 5 grame      zahar vanilat
  • 1 buc      oua
  • 300 grame      faina
  • 200 grame      margarina Unirea Original

Mod de preparare

1. Se freaca margarina cu zaharul, cu putina sare si cu galbenusul. Se adauga treptat faina, nucile, esenta si zahatul vanilat amestecandu-se bine. Se iau din compozitie cu ajutorul unei lingurite, gramajoare care se aseaza pe o tava presarata cu faina si se dau la cuptor la foc potrivit.

2. Se coc destul de repede, 10-15 minute. Se servesc de preferabil reci.

3. Sunt foarte bune dupa sau la o cafea ori cu un ceai fierbinte.


Retete similare