Fursecuri cu stafide si fulgi de ciocolata

Categorie Prajituri simple
Tip prajitura Fursecuri, cornulete
Dificultate
Timp 50 min

Ingrediente

  • 5      oua
  • 1000 grame      faina
  • 600 grame      margarina Unirea Original

Mod de preparare

1. Se pun intr-un vas margarina, cu zaharul se mixeaza si se adauga ouale treptat, unul cate unul timp de 20 minute pana se obtine o compozitie omogena. Se sfarama alunele si fulgii de ciocolata (sau ciocolata de menaj) si se amesteca cu stafidele

2. Se amesteca compozitia mixata cu fulgii, stafidele si alunele (care in prealabil au fost usor rumenite) dupa care se adauga faina si bicarbonatul de sodiu si se amesteca pana se obtine un aluat potrivit ca si consistenta ce poate fi turnat in tava cu posh-ul (ornatorul de prajituri).

3. Se dau fursecurile la cuptor timp de 20 min la aproximativ 200C.


Retete similare