Fursecuri fragede

Categorie Prajituri simple
Tip prajitura Fursecuri, cornulete
Dificultate
Timp min

Ingrediente

  • 150 grame      amidon
  • 150 grame      ciocolata
  • 125 grame      zahar tos
  • 4      oua
  • 250 grame      faina
  • 250 grame      margarina Unirea Original

Mod de preparare

1. Se amesteca margarina cu mixerul la viteza maxima. Se adauga treptat zaharul, zaharul vanilat si se amesteca pana se obtine o masa compacta. Se adauga treptat oul si galbenusurile, fiecare galbenus la aproximativ 30 sec.

2. Se amesteca faina cu amidonul si se incorporeaza in aluat. Aluatul se pune intr-un sprit se se dau forme de cornulete cu diametrul de aprox. 4 cm pe tava unsa si tapetata cu hartie pentru copt si se introduce la cuptor

3. Fursecurile se scot din tava si se lasa la racit, apoi se stropesc cu ciocolata topita (ciocolata se topeste amesteca cu uleiul pe baie de aburi) Se pot stropi si in intregime si numai jumatate


Retete similare