Fursecuri

Categorie Prajituri rapide
Tip prajitura Fursecuri, cornulete
Dificultate
Timp 25 min

Ingrediente

  • 10 grame      zahar vanilat
  • 90 grame      zahar tos
  • 3      oua
  • 200 grame      faina
  • 100 grame      margarina Unirea pentru creme
  • 100 grame      margarina Unirea Original

Mod de preparare

1. Punem faina cernuta intr-un vas, adaugam untul bucatele la temperatura camerei si incepem sa le incorporam. Adaugam zaharul, sarea, galbenusurile si aromele amestecam totul cat mai repede, facem o mingiuca si o lasam in frigider minim 1 h.

2. Scoatem aluatul din frigider si il punem intre doua foi de pelicula transparenta, intindem cu sucitorul la o grosime de cca 4 mm, taiem cu forma dorita. La jumatate din fursecuri (partea superioara) le facem o gaura in mijloc.

3. Coacem la 180 C pana vedem ca devin aurii (cca 15-20 minute). Intre doua fursecuri punem margarina Unirea pentru creme amestecata cu cacao, Pe deasupra presaram cu zahar pudra.


Retete similare