Fursecuri trandafir

Categorie Prajituri simple
Tip prajitura Fursecuri, cornulete
Dificultate
Timp min

Ingrediente

  • 700 grame      rahat
  • Lamai      fructe
  • 1 cana      zahar tos
  • 4 buc      oua
  • 250 grame      margarina Unirea pentru creme

Mod de preparare

1. Fursecurile: pentru fursecuri se bat ouale cu zaharul pana ce acesta se topeste. Se amesteca cu untura calduta, amoniacul stins, coaja de lamaie si faina. Totul se framanta bine pana rezulta o coca potrivit de tare care nu se mai lipeste de maini.

2. Se da coca prin masina de tocat la care s-a atasat forma de fursecuri, se fac bastonase de cca. 4 cm care se unesc la capete de forma unor inele. Se coc cca. 20 minute. Crema: rahatul se da prin masina de tocat si se amesteca cu margarina.

3. Se omogenizeaza bine crema si se lipesc cu crema cate doua fursecuri.


Retete similare