Fursescuri cu ciocolata

Categorie Prajituri rapide
Tip prajitura Fursecuri, cornulete
Dificultate
Timp 25 min

Ingrediente

  • 50 grame      ciocolata
  • 2 lingurite      praf de copt
  • 1 pliculet      zahar vanilat
  • 130 grame      zahar tos
  • 1 buc      oua
  • 300 grame      faina
  • 250 grame      margarina Unirea Original

Mod de preparare

1. Se freaca margarina pana capata un aspect spumos, apoi amestecand continuu se adauga zaharul, zaharul vanilat, albusul de ou si faina cernuta, amestecata in prealabil cu praful de copt. In continuare se adauga migdalele si ciocolata razuita.

2. Compozitia astfel obtinuta se introduce intr-un cornet de ornat cu ajutorul caruia se formeaza mici gramajoare de diverse forme (lunguiete, inele, forme de S) pe o tava unsa.

3. Se coc la 160 grade Celsius timp de 10-15 minute.


Retete similare