Ice Chocolate

Categorie Prajituri rapide
Tip prajitura Alte prajituri
Dificultate
Timp 10 min

Ingrediente

  • portocale ml      Esente (de rom, vanilie, lamaie, portocale...)
  • 100 grame      nuca
  • 50 grame      cacao
  • 200 grame      margarina Unirea Original
  • 250 grame      zahar tos

Mod de preparare

1. Apa si zaharul se pun la fiert, se fierbe pana si dizolva zaharul. Se adauga margarina Unirea si amestecam bine pana se topeste si omogenizam.

2. Dam deoparte de pe foc si adaugam laptele praf amestecat cu cacao. Dupa ce s-a incorporat tot laptele, adaugam nuca prajita in cuptor, taiata bucati si esenta de portocale.

3. Compozitia obtinuta o intindem pe hartie de copt si o lasam la rece, dupa ce s-a racit se baga la congelator 2 ore pana se intareste. Apoi se proportioneaza dupa preferinte. Are o textura cremoasa, e foarte gustoasa, si foarte racoritoare, ideala pentru o zi mai calduroasa.


Retete similare