Ildiko

Categorie Prajituri de Sarbatoare
Tip prajitura Prajituri cu creme
Dificultate
Timp min

Ingrediente

  • 100 grame      zahar pudra
  • 400 ml      Frisca
  • 12 linguri      zahar tos
  • 8 buc      oua
  • 400 ml      lapte
  • 13 linguri      faina
  • 200 grame      margarina Unirea Original

Mod de preparare

1. La piscota: 8 albusuri de ou, 8 linguri de zahar, 8 linguri de faina, 1 lingurita mocca praf de copt. La crema: 8 galbenusuri de ou, 4 linguri de zahar, 5 linguri de faina, 2 linguri zahar vanilat, 400 ml lapte, 200 g margarina unirea, 100g zahar pudra. Glazura: 400 ml frisca, ciocolata rasa

2. La piscota albusurile de ou se bat cu zahar pana se intareste. Adaugam 8 linguri de faina si praful de copt, pe urma se coace. In tava punem hartie de copt. Crema: Galbenusurile de ou, 4 linguri de zahar, 5 linguri de faina, 2 linguri de zahar vanilat, amestecam bine in 400ml lapte, apoi fierbem pana se ingroasa. Margarina se amesteca cu 100g zahar pudra.

3. Dupa ce s-a racit crema, adaugam margarina si punem deasupra la piscota. Frisca se bate cu mixerul pana se intareste, iar pe urma adaugam in frisca un intaritor. Aceasta se pune deasupra la crema, iar deasupra mai radem ciocolata.


Retete similare