Isler

Categorie Prajituri simple
Tip prajitura Alte prajituri
Dificultate
Timp 120 min

Ingrediente

  • 90 grame      nuca
  • 16 grame      zahar vanilat
  • 90 grame      zahar tos
  • 180 grame      faina
  • 230 grame      margarina Unirea Original

Mod de preparare

1. Aluat: 180 gr margarina Unirea, 180 gr faina, 90 gr nuca, 90 gr zahar, 1 plic zahar vanilat Crema: 2 linguri margarina Unirea, 100 gr ciocolata topita, stafide si nuci dupa gust, 1 plic zahar vanilat

2. Se framanta ingredientele pentru aluat, se intinde o foaie si se taie forme, cu formele pentru biscuiti. Se coc cca 10 minute la 200 grade.

3. Dupa ce s-au racit se lipesc cate doi, cu crema. Se trec prin ciocolata topita si se orneaza cu nuca.


Retete similare