Kinder Buenno

Categorie Prajituri de Sarbatoare
Tip prajitura Prajituri cu creme
Dificultate
Timp 60 min

Ingrediente

  • 250 grame      margarina Unirea Original

Mod de preparare

1. Blat: Albusurile se bat spuma cu zaharul, se adauga faina, pesmetul, uleiul si praful de copt. Se aseaza in tava, in care se pune hartie de copt si se baga la cuptorul preincalzit. Cand s-a copt(20 minute) se unge calda cu 1/2 din crema Finetti si deasupra se pune nuca tocata.

2. Crema: se amesteca budinca cu galbenusurile si zaharul si se pune incet laptele. Se fierbe la foc mic. Cand s-a racit se freaca cu grija cu o margarina unirea. Crema se imparte iar in 2 parti. O jumatate se lasa asa (crema alba) si jumatate se amesteca cu restul de crema Finetti.

3. Asamblare: peste blat se aseaza crema alba deasupra, se aseaza un rand de biscuiti inmuiati in cafea, iar deasupra se pune crema amestecata cu finetti, se rade ciocolata.


Retete similare