Kinder Bueno

Categorie Prajituri de Sarbatoare
Tip prajitura Prajituri cu creme
Dificultate
Timp min

Ingrediente

  • 250 ml      Frisca
  • 120 grame      nuca
  • 2 linguri      ulei
  • 3 lingurite      cacao
  • 1 pachet      praf de copt
  • 350 grame      zahar tos
  • 8 buc      oua
  • 500 ml      lapte
  • 3 linguri      faina
  • 250 grame      margarina Unirea Original

Mod de preparare

1. Bati albusurile spuma tare cu zaharul, adaugi uleiul treptat si incorporezi pesmetul cu praful de copt,amestecand de jos in sus. Torni compozitia intr-o tava imbracata cu hartie de copt unsa cu putin ulei. Pui miezul de nuca taiat bucatele deasupra si introduci tava la cuptor, la foc mic, pana isi schimba culoarea. Scoti blatul din cuptor, desprinzi hartia si,cat este fierbinte intinzi crema de ciocolata.

2. Pentru crema amesteci toate ingredientele(mai putin margarina si cacaua) si le fierbi la foc mic pana se ingroasa. Lasi sa se receasca foarte bine dupa care incorporezi margarina moale si imparti crema in doua. Una ramane galbena, iar a doua o mixezi cu doua linguri de cacao.

3. Peste blatul cu crema de ciocolata pui crema galbena, asezi biscuitii unul langa altul si intinzi crema cu cacao. Acoperi cu frisca si presari cacao. Dai la rece 2-3 ore inainte sa o servesti.


Retete similare