Kinder Bueno

Categorie Prajituri de Sarbatoare
Tip prajitura Prajituri cu creme
Dificultate
Timp 75 min

Ingrediente

  • 200 ml      Frisca
  • 120 grame      nuca
  • 3 linguri      ulei
  • 100 grame      ciocolata
  • 1 pachet      praf de copt
  • 3 pliculet      zahar vanilat
  • 340 grame      zahar tos
  • 7 buc      oua
  • 300 ml      lapte
  • 5.5 linguri      faina
  • 250 grame      margarina Unirea Original

Mod de preparare

1. Blat: albusurile se bat spuma, iar apoi se amesteca cu zaharul, faina, pesmetul si nuca, galbenusurile, praful de copt si zaharul vanilat. Se face un blat, dupa ce il scoatem de la cuptor si este inca fierbinte, punem deasupra Nutella.

2. Crema: galbenusurile se freaca cu zaharul, zaharul vanilat, faina si laptele si se fierb pe abur. Cand s-a racit se amesteca cu margarina Unirea. Crema se imparte in doua, iar in a doua jumatate se pune 100 g ciocolata neagra topita cu 3 linguri ulei.

3. Se aranjeaza astfel: blat, Nutella, biscuiti inmuiati in cafea, crema galbena, biscuiti, crema cu ciocolata, 200 g frisca batuta.


Retete similare