Kiss

Categorie Prajituri de Sarbatoare
Tip prajitura Prajituri cu creme
Dificultate
Timp 60 min

Ingrediente

  • 0.5 pachet      Bicarbonat de sodiu
  • 5 linguri      ulei
  • 3 linguri      cacao
  • 550 grame      zahar tos
  • 4 buc      oua
  • 280 ml      lapte
  • 140 grame      faina
  • 250 grame      margarina Unirea Original

Mod de preparare

1. Galbenusurile, 5 linguri de zahar, 5 linguri ulei, 3 linguri cacao si 140 g faina se amesteca cu jumatate pachet bicarbonat si 3 linguri lapte caldut. Se fac 2 foi si se coc pe dosul tavii.

2. Crema: se face o budinca de vanilie (din 150 g zahar si 250 ml lapte, se fierbe pe foc pana se ingroasa si se lasa sa se raceasca), se adauga margarina si se umplu foile. Se bat 4 galbenusuri spuma, pe aburi, cu 7 linguri zahar. Separarat se ard 8 linguri de zahar, care se toarna peste galbenusurile spuma.

3. Continutul se pune peste prajitura, iar deasupra pe pune glazura (ciocolata topita).


Retete similare