Lacrima elefantului

Categorie Prajituri de Sarbatoare
Tip prajitura Prajituri cu creme
Dificultate
Timp 60 min

Ingrediente

  • 1 linguri      cacao
  • 1 pachet      praf de copt
  • 10 linguri      zahar tos
  • 6 buc      oua
  • 700 ml      lapte
  • 3 linguri      faina
  • 250 grame      margarina Unirea Original

Mod de preparare

1. Blat: 6 oua; 5 linguri zahar; 1 lingura cacao; 3 linguri de faina; 1 praf de copt; Crema: 2 buc budinca vanilie; 700ml lapte; 250g margarina; 5 linguri zahar; aroma rom; 2 banane.

2. Blat: Galbenusurile se amesteca cu zaharul, apoi se adauga faina amestecata cu praf de copt si cacao. Albusurile se bat spuma cu o lingura de zahar si se amesteca cu galbenusul. Dupa ce se scoate din cuptor se ruleaza intr-un prosop de bucatarie.

3. Crema: Budinca se fierbe in 700 ml lapte si dupa ce s-a racit se amesteca cu margarina si zaharul. La sfasit, se adauga aroma de rom. Pe blat, se pun: crema si doua banane si apoi se ruleaza.


Retete similare