Lambada

Categorie Prajituri de Sarbatoare
Tip prajitura Prajituri cu creme
Dificultate
Timp 60 min

Ingrediente

  • Lamai      fructe
  • 250 grame      margarina Unirea Original

Mod de preparare

1. Blat: Se freaca galbenusurile cu zahar, se adauga 2 plicuri de budinca (capsuni), 100 g faina, 1/2 plic praf de copt si la urma albusurile batute spuma. Compozitia se coace intr-o tava unsa si presarata cu faina.

2. Crema: Se fierbe budinca in 250 ml lapte si se lasa sa se raceasca. Dupa care se freaca bine margarina cu 150g zahar pudra, se adauga 1 lingura de budinca, 1 lingura de zahar si se repeta de 30 ori.

3. Montare: Blatul se taie in doua. Prima parte se aseaza pe un platou pe care se intinde jumatate din crema. Asezi a doua jumatate din blat, se intinde crema ramasa, iar deasupra se pune bezeaua, preparata din 3 albusuri si 150 g zahar pudra, batuta in baie marina. Se decoreaza cu ciocolata rasa.


Retete similare