Mini eclere

Categorie Prajituri de Sarbatoare
Tip prajitura Alte prajituri
Dificultate
Timp 240 min

Ingrediente

  • 500 ml      Frisca
  • 200 grame      ciocolata
  • 6 buc      oua
  • 200 grame      margarina Unirea Original
  • 300 grame      faina

Mod de preparare

1. Fierbem apa impreuna cu 100 g margarina si un vf de cutit de sare. Cand aceasta clocoteste adaugam toata faina o data si amestecam bine. Lasam compozitia la racit iar cand este foarte bine racita adaugam ouale unul cate si amestecam foarte bine.

2. Punem in tava la copt aluatul cu un pos sau cu lingurita. Dam tava la cuptor al foc mare pana ce acestea cresc apoi lasam focul micut ca sa se coaca cojile foarte bine.

3. Cojile racite le umplem cu frisca batuta bine apoi le glazuram cu ciocolata.Ciocolata o topim impreuna cu 100 g margarina si o turnam in fir subtire peste chourile umplute.


Retete similare