Mini tarte cu fructe

Categorie Prajituri de Sarbatoare
Tip prajitura Tarte
Dificultate
Timp 60 min

Ingrediente

  • 150 grame      zahar pudra
  • 1 lingurite      Bicarbonat de sodiu
  • Capsuni      fructe
  • 1 pliculet      zahar vanilat
  • 500 ml      lapte
  • 500 grame      faina
  • 125 grame      margarina Unirea pentru creme

Mod de preparare

1. Se freaca margarina cu zaharul, zaharul vanilat si praful de sare iar apoi se adauga faina amestecata cu bicarbonatul. Se face un aluat elastic care se modeleaza foarte bine, se intinde o foaie nu forte groasa si cu ajutorul unui pahar se taie in cercuri si se pune in formele de tarte care se dau la cuptor 15-20 de minute la foc potrivit . Gata scoase din cuptor se scot imediat din formele de tarte pt. a nu se intari, se intoarce forma cu fata in jos si se loveste putin pe dosul formei iar tarta gata coapta cade imediat

2. Laptele se pune la fiert se amesteca cu galbenusurile si faina si se firbe pana se ingroasa cand se mai racoreste se dauga margarina unirea si se amesteca energic. Dupa ce s-au racit tartele se umple cu crema si se decoreaza cu fructe.

3. Tot gelul se pune la final preparata conform intructiunilor de pe ambalaj.


Retete similare