Napolitane cu ciocolata!

Categorie Prajituri simple
Tip prajitura Prajituri cu creme
Dificultate
Timp 35 min

Ingrediente

  • 3 linguri      cacao
  • 400 grame      zahar tos
  • 3 linguri      faina
  • 100 grame      margarina Unirea Original

Mod de preparare

1. Punem apa la fiert alaturi de zahar(400gr), cand se topeste zaharul punem margarina in compozitie si o topim. Separat luam laptele praf cu cacao si nuca de cocos si le amestecam, apoi cand sa topit margarina adaugam in compozitie laptele praf amestecat! Mestecam continuu cu telul si adaugam si 3 linguri de faina, amestecand circa 2-3 minute. Punem si esenta de rom, jumate de sticluta si ciocolata topita, ciocolata cu crema de caramel o topim si o adaugam in compozitie.

2. Se ia de pe foc si se lasa la racit circa 30 minute, mestecand din cand in cand. Cand crema e calduta, se aseaza foile de napolitane si se pune crema pe fiecare din ele.

3. Peste foaia de deasupra am adaugat toping de ciocolata sau puteti sa mai topiti niste ciocolata si sa ornati. Se lasa la frigider minim 3 ore si apoi se taie si se serveste. Usor, gustos si rapid!


Retete similare