Negresa cu bilute de branza

Categorie Prajituri de Sarbatoare
Tip prajitura Alte prajituri
Dificultate
Timp min

Ingrediente

  • 375 grame      margarina Unirea Original

Mod de preparare

1. Margarina, cacaua, laptele si zaharul se amesteca si se pun intr-o cratita pe foc mic.Cand amestecul este omogen, se scot 8 linguri din compozitie si se pun deoparte.Cat timp se raceste, se pregatesc bilutele de branza

2. Se amesteca componentele si se modeleaza cu mainile umezite, bilute de marimea unei nuci.Se aseaza intr-o tava(are 32/35)tapetata cu hartie de copt.

3. In amestecul racorit se adauga cele 3 galbenusuri, apoi faina, praful de copt,esenta de lamaie si albusurile batute spuma.Aceasta compozitie se pune peste bilutele de branza si se tine la cuptor cam 50 de minute.In cele 8 linguri de compozitie, se topeste ciocolata de cacao si se pune peste prajitura cand aceasta este aproape rece.Pentru decor, se topeste ciocolata alba si se orneaza dupa cum doreste fiecare.


Retete similare