Negresa cu bilute de branza si cocos

Categorie Prajituri de Sarbatoare
Tip prajitura Alte prajituri
Dificultate
Timp min

Ingrediente

  • 6 ml      Esente (de rom, vanilie, lamaie, portocale...)
  • 150 grame      ciocolata
  • 60 grame      cacao
  • 1 lingurite      praf de copt
  • 450 grame      zahar tos
  • 7 buc      oua
  • 200 ml      lapte
  • 370 grame      faina
  • 300 grame      margarina Unirea Original

Mod de preparare

1. Amestecati margarina, cacaua, laptele si zaharul si puneti-le intr-o cratita pe foc mic. Cand amestecul este omogen, scoateti 8 linguri din compozitie puneti-le deoparte. Cat timp se raceste, pregatiti bilutele de branza.

2. Amestecati componentele si modelati cu mainile umezite, bilute de marimea unei nuci,apoi le asezati intr-o tava(are 32/35) tapetata cu hartie de copt.

3. In amestecul racorit adaugati cele 3 galbenusuri, apoi faina, praful de copt,esenta de lamaie si albusurile batute spuma. Puneti aceasta compozitie peste bilutele de branza si le lasati la cuptor cam 50 de minute.In cele 8 linguri de compozitie, topiti ciocolata de cacao si o puneti peste prajitura cand aceasta este aproape rece. Pentru decor, topiti ciocolata alba si ornati cum doriti.


Retete similare