Negresa cu mascarpone

Categorie Prajituri de Sarbatoare
Tip prajitura Alte prajituri
Dificultate
Timp 60 min

Ingrediente

  • 200 grame      faina

Mod de preparare

1. Topim margarina partial,apoi o mixam pana se intareste din nou. Adaugam zaharul si zaharul vanilat si mixam pana obtinem o crema pufoasa. Adaugam apoi ouale, unul cate unul, mixand bine dupa fiecare si faina amestecata cu cacaoa si praful de copt. Mixam mascarponele, apoi adaugam dulce de leche si omogenizam.(Se poate pune mai mult dulce de leche, in functie de cat doriti de dulce).

2. Compozitia cu cacao o turnam intr-o tava nu foarte mare, (25/35 cm) tapetata cu hartie de copt. Punem apoi cate o lingura din compozitia cu mascarpone, din loc in loc. Amestecam usor cele 2 compozitii.

3. Dam tava la cuptor la foc mediu, pentru circa jumatate de ora. Cand e gata blatul va deveni lucios. Se lasa la racit in tava, apoi se portioneaza dupa imaginatia fiecaruia.


Retete similare