Negresa cu nuca

Categorie Prajituri de Sarbatoare
Tip prajitura Placinte
Dificultate
Timp 60 min

Ingrediente

  • 100 grame      nuca
  • 150 grame      ciocolata
  • 1 pliculet      zahar vanilat
  • 200 grame      zahar tos
  • 3 buc      oua
  • 100 grame      faina
  • 125 grame      margarina Unirea Original

Mod de preparare

1. Tai ciocolata bucati si o topesti pe aburi. Adaugi margarina Unirea Original, putin cate putin,si amesteci pana se obtine o compozitie cremoasa. Separat bati ouale cu zaharul, adaugi ciocolata, un praf de sare si incorporezi treptat faina amestecata.

2. La sfarsit, adaugi nucile si amesteci bine.Pui compozitia intr-o tava unsa cu unt si tapetata cu faina si o introduci la cuptorul incins.

3. Coci 45 de minute, apoi decorezi cu fructe uscate. Pofta buna!


Retete similare