Negresa de post

Categorie Prajituri de Post
Tip prajitura Alte prajituri
Dificultate
Timp 40 min

Ingrediente

  • 150 ml      ulei
  • 25 grame      cacao
  • 1 pachet      praf de copt
  • 10 grame      zahar vanilat
  • 30 grame      zahar tos
  • 500 grame      faina
  • 100 grame      margarina Unirea Original

Mod de preparare

1. Se amesteca zaharul cu cacao si cu apa calduta pana se omogenizeaza. Apoi se adauga uleiul, margarina Unirea topita si gemul si se amesteca foarte bine cu telul. Se pune si un praf de sare.

2. In faza urmatoare, dupa omogenizarea completa a compozitiei, se adauga faina cu praful de copt si nuca prajita data prin masina. Se amesteca bine cu mixerul. La sfarsit se adauga romul si se pune in tava de la cuptor, unsa in prealabil cu margarina Unirea si tapetata cu faina. Cuptorul trebuie preincalzit cc 10 min.

3. Se da la cuptor, la foc mediu cc 30 minute. In functie de cuptor, poate fi lasata mai mult ,pana se rumeneste bine. Nu va creste foarte inalta (depinde de tava), dar este foarte gustoasa intr-o zi de post. Pofta buna!


Retete similare