Negresa

Categorie Prajituri simple
Tip prajitura Torturi
Dificultate
Timp 25 min

Ingrediente

  • 5 ml      Esente (de rom, vanilie, lamaie, portocale...)
  • 40 grame      cacao
  • 1 pachet      praf de copt
  • 10 grame      zahar vanilat
  • 500 grame      zahar tos
  • 4 buc      oua
  • 125 ml      lapte
  • 500 grame      faina
  • 250 grame      margarina Unirea Original

Mod de preparare

1. Laptele, zaharul, cacaua si margarina se pun intr-o cratita pe foc. Se da in clocot, apoi se da la racit.

2. Se adauga galbenusurile, praful de copt stins, esenta, albusul batut spuma si faina. Se pune la copt, cca 40-45 min.

3. Se scoate din cuptor, se insiropeaza - siropul facut din zarah ars si esente - si se pune deasupra glazura de ciocolata. O puteti orna dupa preferinte. Pofta buna!


Retete similare