Negresa

Categorie Prajituri simple
Tip prajitura Alte prajituri
Dificultate
Timp min

Ingrediente

  • 40 grame      cacao
  • 1 pachet      praf de copt
  • 400 grame      zahar tos
  • 4 buc      oua
  • 1 ceasca      lapte
  • 200 grame      faina
  • 250 grame      margarina Unirea Original

Mod de preparare

1. Se separa albusurile de galbenusuri. Galbenusurile cu margarina, cacaoa, zaharul si laptele se pun la fiert pana dau intr-un clocot (pe foc mic).

2. Din aceasta compozitie se opresc 12 linguri. Se adauga 200 g faina, amestecand continuu (fara foc), 1 plic praf de copt si cele 4 albusuri batute spuma. Tava se unge cu ulei si se tapeteaza cu faina. Se coace la foc potrivit.

3. Dupa ce s-a copt se lasa putin sa se raceasca (nu de tot), apoi se toarna deasupra compozitia oprita (cele 12 linguri).


Retete similare