Negresa

Categorie Prajituri rapide
Tip prajitura Alte prajituri
Dificultate
Timp min

Ingrediente

  • 250 grame      margarina Unirea Original

Mod de preparare

1. Intr-o cratita se pune margarina, zaharul, cacaua, apa si un sfert de pahar de faina si se pune la foc mic pana se topeste bine zaharul. Dupa care oprim o ceasca din compozitia obtinuta in care se adauga o jumatate de tableta de ciocolata.

2. Lasam sa se raceasca compozitia bine. Cand este destul de rece se adauga cele 3 oua, cantitatea de faina care a mai ramas si praful de copt stins cu putin otet. Le amestecam bine. Se ung tavile de chec cu ulei si se tapeteaza cu faina. Punem compozitia egala in cele doua tavi si le punem in cuptorul bine incins.

3. Dupa ce sunt gata, lasam sa se raceasca putin si turnam pe deasupra gazura de ciocolata. Pofta buna!


Retete similare