Negresa

Categorie Prajituri simple
Tip prajitura Alte prajituri
Dificultate
Timp min

Ingrediente

  • 4 grame      nuca
  • 100 grame      ciocolata
  • 50 grame      cacao
  • 1 pachet      praf de copt
  • 400 grame      zahar tos
  • 250 ml      lapte
  • 250 grame      faina
  • 250 grame      margarina Unirea Original

Mod de preparare

1. Incalzim margarina pe foc, apoi amestecam cacaoa, faina, laptele si zaharul pe foc pana cand se omogenizeaza. Oprim 13 linguri din aceasta compoztie iar restul se lasa la racit.

2. Cand s-a racit compozitia, punem 4 galbenusuri amestecand continuu, si faina in ploaie. Se bat albusurile spuma si se adaga peste compozitie. Se toarna toata compozitia intr-o tava unsa cu margarina si o punem in cuptorul incins, aproximativ 35 de minute.

3. Cand s-a copt, topim ciocolata si o turnam peste prajitura. Dupa ce s-a racit prajitura se taie patratele.


Retete similare