Negresa

Categorie Prajituri light
Tip prajitura Prajituri cu creme
Dificultate
Timp 60 min

Ingrediente

  • 50 grame      cacao
  • 1 pachet      praf de copt
  • 300 grame      zahar tos
  • 6 buc      oua
  • 300 ml      lapte
  • 350 grame      faina
  • 250 grame      margarina Unirea pentru creme

Mod de preparare

1. Margarina, zaharul, laptele si cacaoa se pun intr-o cratita mai mare,la foc mic, amestecand continuu. La primele clocote se da la o parte. Se opreste din compozitie o cana(250 ml).

2. Dupa ce s-a racit, se adauga peste compozitia din cratita galbenusurile, faina si praful de copt stins cu zeama de lamaie. Se rastoarna in tava unsa si tapetata si se introduce in cuptorul incins. Dupa ce s-a copt 75% se scoate si se intinde siropul pe toata prajitura, apoi se pune din nou la cuptor

3. Din albusuri si 10 linguri de zahar se face o spuma pe aburi. Dupa racirea prajiturii se intinde pe ea.


Retete similare