Negresa

Categorie Prajituri simple
Tip prajitura Alte prajituri
Dificultate
Timp min

Ingrediente

  • 3 linguri      cacao
  • 1 cana      zahar tos
  • 1 pachet      praf de copt
  • 4 buc      oua
  • 1 cana      lapte
  • 1.5 cana      faina
  • 250 grame      margarina Unirea Original

Mod de preparare

1. Se pun pe aragaz la fiert: laptele, zaharul si cacao. Dupa ce s-a topit zaharul se dau deoparte, se adauga margarina. Dupa ce s-a topit margarina se amesteca bine.

2. Se separa albusurile de galbenusuri, se adauga galbenusurile pe rand in compozite, apoi faina cernuta amestecata cu praful de copt. Se tapeteaza o tava, se pune toate compozitia si se da la cuptor aproximativ 10 min.

3. Albusurile batute spuma tare se aduga peste compozitia de la cuptor si se mai lasa la copt pana se rumeneste putin.


Retete similare