Negresa

Categorie Prajituri simple
Tip prajitura Alte prajituri
Dificultate
Timp min

Ingrediente

  • 3 linguri      cacao
  • 1 pachet      praf de copt
  • 13 linguri      zahar tos
  • 4 buc      oua
  • 250 grame      margarina Unirea Original
  • 1 cana      faina
  • 0.5 cana      lapte

Mod de preparare

1. Se pun intr-o cratita margarina, zaharul, laptele si 2-3 linguri de cacao. Se pun pe foc pana se topeste margarina. Dupa ce s-a topit se iau 12 linguri din cantitate si se pune intr-un ibric peste o ciocolata.

2. Dupa ce s-a racit restul compozitiei, se pun 4 galbenusuri si se freaca, se adauga faina si la sfarsit albusurile batute spuma si praful de copt stins cu lapte.

3. Se pune intr-o tava, tapetata si unsa, se lasa la cuptor 20-30 minute. Dupa ce se scoate de la cuptor se adauga ciocolata topita pe foc, se lasa la racit apoi se taie.


Retete similare