Negresa

Categorie Prajituri simple
Tip prajitura Alte prajituri
Dificultate
Timp min

Ingrediente

  • 1 pachet      praf de copt
  • 50 grame      cacao
  • 3 cana      zahar tos
  • 3 buc      oua
  • 1.5 cana      faina
  • 250 grame      margarina Unirea Original

Mod de preparare

1. Se pun pe foc zaharul, laptele si cacaoa pana dau bine in clocot, dupa ce s-a topit zaharul, se da la o parte si se adauga pachetul de margarina. Se lasa sa se raceasca si se adauga 3 galbenusuri.

2. Dupa ce compozitia s-a omogenizat, scoatem din ea o jumatate de cana de compozitie. Se adauga mirodenii si un praf de copt stins in otet sau lamaie. Se adauga o cana si jumatate de faina, se amesteca bine.

3. Separat se bat spuma albusurile. Galbenusurile batute tare se adauga in compozitie. Se baga la cuptor iar dupa ce se scoate, se lasa sa se raceasca si se toarna uniform compozitia oprita in cana. Se taie in bucati si se serveste ca atare.


Retete similare