Negresa

Categorie Prajituri simple
Tip prajitura Alte prajituri
Dificultate
Timp 40 min

Ingrediente

  • 200 grame      margarina Unirea Original

Mod de preparare

1. Se pun intr-o cratita pe foc margarina, laptele, zaharul si cacao si se dau in clocot. Se da deoparte si se lasa sa se raceasca. Cand s-a racit se adauga galbenusurile, faina si praful de copt si se incorporeaza.

2. Se bat si albusurile spuma si se adauga la compozitia rezultata. Se tapeteaza o tava cu hartie de copt si se da la cuptor la foc iute.

3. Dupa ce s-a copt se scoate din cuptor si se lasa putin sa se raceasca. Dupa ce s-a racit reteta spunea sa oprim cateva linguri din compozitia care s-a fiert pe foc si sa punem deasupra, insa eu am topit putina ciocolata si am imprastiat-o uniform pe toata suprafata. Se presara cu nuca de cocos si se taie in forma de romburi.


Retete similare