Negresa

Categorie Prajituri simple
Tip prajitura Alte prajituri
Dificultate
Timp 60 min

Ingrediente

  • 50 grame      nuca
  • 50 grame      cacao
  • 1 pachet      praf de copt
  • 1 grame      zahar vanilat
  • 400 grame      zahar tos
  • 5 buc      oua
  • 250 ml      lapte
  • 400 grame      faina
  • 250 grame      margarina Unirea Original

Mod de preparare

1. Zaharul, margarina Unirea si cacaoa se pun intr-o cratita, la foc mic si se tin pana se topeste zaharul. Pentru glazura se iau 15 linguri din compozitia de mai sus. Cand s-a racit restul compozitiei, se pun peste ea galbenusurile, albusurile batute spuma, faina si praful de copt.

2. Se unge tava cu ulei si se toarna compozitita. Deasupra se pun nucile tocate si se da la cuptor 25-30 de minute, cuptorul fiind incalzit in prealabil.

3. Se scoate tava din cuptor si se pune glazura pe toata suprafata. Se taie rece.


Retete similare