Negresa

Categorie Prajituri rapide
Tip prajitura Alte prajituri
Dificultate
Timp 30 min

Ingrediente

  • Lamai      fructe
  • 5 linguri      cacao
  • 1 pachet      praf de copt
  • 500 grame      zahar tos
  • 4 buc      oua
  • 1 cana      lapte
  • 200 grame      faina
  • 250 grame      margarina Unirea Original

Mod de preparare

1. Puneti la fiert margarina impreuna cu zaharul, laptele si 5 linguri de cacao. Dupa ce termina de fiert, luati din aceasta compozitie 15 linguri la care adaugati ciocolata, romul si nucile, acestea vor fi glazura.

2. Puneti restul compozitiei la racit, adaugati galbenusurile, faina, un pachet cu praf de copt stins si 4 albusuri batute spuma. Coaceti compozitia intr-o tava unsa si tapetata cu faina.

3. Cand este gata turnati peste ea glazura preparata anterior. Inainte de a pune glazura se poate insirora cu un sirop din 200 ml apa, 6 linguri zahar si un pliculet de zahar vanilat.


Retete similare