Negresa

Categorie Prajituri simple
Tip prajitura Alte prajituri
Dificultate
Timp min

Ingrediente

  • 50 grame      nuca
  • 3 linguri      cacao
  • 16 linguri      zahar tos
  • 8 buc      oua
  • 6 linguri      faina
  • 250 grame      margarina Unirea Original

Mod de preparare

1. Se tapeteaza tava cu nuca taiata peste care se aseaza putin zahar. Se face un aluat din 6 oua, 6 linguri zahar, 6 linguri faina, 2 linguri cacao si un varf de cutit praf de copt. Se bat bine, se omogenizeaza si se toarna in tava peste nuca.

2. Se lasa 30 de minute la foc mic la cuptor. Se intoarce invers si se toarne peste o glazura facuta din 2 oua, 10 linguri zahar si o lingura de cacao fiarba pe aburi. Cand se raceste si se adauga margarina.

3. Pofta buna!


Retete similare