Negresa

Categorie Prajituri simple
Tip prajitura Alte prajituri
Dificultate
Timp min

Ingrediente

  • 200 grame      zahar pudra
  • 1 cana      nuca
  • Lamai      fructe
  • 3 linguri      cacao
  • 1 pachet      praf de copt
  • 250 grame      zahar tos
  • 6 buc      oua
  • 250 grame      faina
  • 250 grame      margarina Unirea Original

Mod de preparare

1. Se freaca margarina cu zaharul treptat. Se adauga cacao, nuca, faina si praful de copt.

2. Albusurile se bat spuma si se adauga in restul compozitiei. In amestecul obtinut se adauga coaja de lamaie.

3. Toata compozitia se toarna intr-o tava tapetata. Se introduce in cuptor la foc potrivit si cand se desprinde de pe peretii tavii se pun galbenusurile frecate spuma cu 200 g zahar farin


Retete similare