Negresa

Categorie Prajituri simple
Tip prajitura Prajituri cu creme
Dificultate
Timp 60 min

Ingrediente

  • 100 grame      nuca
  • 70 grame      cacao
  • 850 grame      zahar tos
  • 5 buc      oua
  • 250 grame      faina
  • 510 grame      margarina Unirea Original

Mod de preparare

1. Blatul: Se bat albusurile spuma impreuna cu zaharul, apoi se adauga galbenusurile, faina, nuca si cacao, amestecand usor, pana se incorporeaza totul. Se toarna blatul in tava unsa cu margarina si tapetata cu faina. Se coace la cuptor la foc mic 40 minute.

2. Crema: Se amesteca foarte bine margarina cu zaharul, cacao si esenta de rom. Siropul: Se fierbe siropul pe foc mic 5 minute.

3. Dupa ce s-a racit blatul, se taie in doua se insiropeaza apoi se umple cu crema la mijloc, se pune cealalta parte deasupra, se orneaza cu ciocolata rasa.


Retete similare