Negresa

Categorie Prajituri rapide
Tip prajitura Alte prajituri
Dificultate
Timp 50 min

Ingrediente

  • 10 ml      Esente (de rom, vanilie, lamaie, portocale...)
  • 30 grame      nuca
  • 5 linguri      cacao
  • 1 pachet      praf de copt
  • 2 cana      zahar tos
  • 250 grame      margarina Unirea Original
  • 2 cana      faina
  • 5 buc      oua

Mod de preparare

1. Margarina, zaharul si 3 linguri cacao se amesteca dupa care se pun la topit si se dau intr-un clocot. Din aceasta compozitie se iau 12 linguri pentru glazura. Dupa ce s-a racit se adauga galbenusurile, faina, albusurile batute spuma, praful de copt si esenta.

2. Se tapeteaza tava cu margarina si cu faina si se pune compozitia la copt. In glazura se mai adauga 2 linguri de cacao, dupa care se da intr-un clocot.

3. Aceasta se pune peste prajitura dupa ce s-a copt. Se poate presara nuca macinata deasupra dupa gust.


Retete similare