Negresa

Categorie Prajituri rapide
Tip prajitura Alte prajituri
Dificultate
Timp 45 min

Ingrediente

  • 50 ml      Esente (de rom, vanilie, lamaie, portocale...)
  • 100 grame      nuca
  • 250 grame      cacao
  • 1 pachet      praf de copt
  • 350 grame      zahar tos
  • 5 buc      oua
  • 250 ml      lapte
  • 250 grame      faina
  • 250 grame      margarina Unirea Original

Mod de preparare

1. Se pune pe foc margarina si zaharul tos, laptele si cacaua, pina se topeste. Apoi se lasa la racit din care se ia 15 linguri pentru glazura.

2. Dupa ce s-a racit se pun galbenusurile batute, esenta de rom, faina si nucile. Apoi se adauga albusurile si praful de copt.

3. Se coace la foc mare, apoi la foc mic cam 30min. La sfarsit dupa ce s-a copt se pune glazura pe deasupra si se lasa la rece. Se taie in bucati cit de mari doriti. Pofra buna!


Retete similare