Noapte venetiana

Categorie Prajituri light
Tip prajitura Prajituri cu creme
Dificultate
Timp 60 min

Ingrediente

  • 50 grame      ciocolata
  • 2 linguri      cacao
  • 2 pachet      praf de copt
  • 2 pliculet      zahar vanilat
  • 20 linguri      zahar tos
  • 10 buc      oua
  • 9 linguri      faina
  • 250 grame      margarina Unirea Original

Mod de preparare

1. Pasul 1: Se bat 6 albusuri de ou cu 6 linguri de zahar. Se adauga un praf de copt, 100 grame nuca de cocos si 5 linguri de faina. Amestecam compozitia bine si turnam intr-o tava intinsa.

2. Pasul 2: Se bat 4 albusuri de ou cu 4 linguri de zahar. Se adauga cele 4 galbenusuri, se bate bine dupa care se adauga 1 praf de copt, 2 linguri de cacao si 4 linguri de faina. Se amesteca bine si se intinde in tava peste compozitia de la pasul 1. Se da la cuptor circa 20 minute. Dupa coacere se pune la racit.

3. Amestecam pe abur 6 galbenusuri, 10 linguri de zahar si 2 plicuri zahar vanilat pana la omogenizare dupa care se pune la racit. Dupa racire compozitia se amesteca cu 250 grame margarina Unirea si se intinde in strat uniform pe blatul rece. Peste crema se presara cele 50 grame de ciocolata rasa.


Retete similare