Noapte venetiana

Categorie Prajituri light
Tip prajitura Prajituri cu creme
Dificultate
Timp 60 min

Ingrediente

  • 2 linguri      cacao
  • 50 grame      ciocolata
  • 9 linguri      faina
  • 250 grame      margarina Unirea Original
  • 10 buc      oua
  • 2 pachet      praf de copt
  • 20 linguri      zahar tos
  • 2 pliculet      zahar vanilat

Mod de preparare

1. Bateti 6 albusuri de ou cu 6 linguri de zahar. Adaugati un praf de copt, 100g nuca de cocos si 5 linguri de faina. Amestecati compozitia bine si turnati intr-o tava intinsa.

2. Bateti 4 albusuri de ou cu 4 linguri de zahar. Adaugati cele 4galbenusuri, bateti bine dupa care adaugati 1 praf de copt, 2 linguri de cacao si 4 linguri de faina. amestecati bine si intindeti in tava peste compozitia de la pasul 1. Dati la cuptor circa 20 minute. Dupa coacere puneti-o la racit.

3. Amestecati pe abur 6galbenusuri, 10 linguri de zahar si 2 plicuri zahar vanilat pana la omogenizare dupa care puneti la racit. Dupa racire amestecati compozitia cu 250g margarina Unirea si intindeti-o in strat uniform pe blatul rece. Peste crema presarati cele 50g de ciocolata rasa.


Retete similare